YIT saanut Lahden vapaa-ajankeskuksen harjakorkeuteen

Lahden Keskuskorttelin uusi ilme muotoutuu hyvää vauhtia. Vanhan parkkitalon paikalle noussut 10-kerroksinen vapaa-ajankeskus kohentaa Vapaudenkadun ilmettä ja lisää keskustan vetovoimaa. Rakennuksen harjannostajaisia vietettiin torstaina 14.6.2007.

Lahden Keskuskorttelin uusi ilme muotoutuu hyvää vauhtia. Vanhan parkkitalon paikalle noussut 10-kerroksinen vapaa-ajankeskus kohentaa Vapaudenkadun ilmettä ja lisää keskustan vetovoimaa. Rakennuksen harjannostajaisia vietettiin torstaina 14.6.2007.

Vapaa-ajankeskus valmistuu lokakuun loppuun mennessä, ja se avataan yleisölle marraskuun alussa.

 Lahden vapaa-ajankeskukseen tulee mm. kuusi elokuvasalia, ravintoloita, kahviloita ja kuntosali. Uusi vapaa-ajankeskus kohoaa Keskuskortteliin, jossa sijaitsee entuudestaan mm. kaksi hotellia, erikoisliikkeitä, ravintoloita, yökerhoja, pubeja ja asuntoja.

 ”Vapaa-ajankeskus täydentää korttelin toimintoja. Korttelin palvelujen lisääntyminen ja monipuolistuminen vahvistavat koko Lahden liike-elämää”, sanoi YIT Rakennus Oy:n aluejohtaja Jukka Pohjola.

Hankkeen kokonaisarvo on noin 17,7 miljoonaa euroa. YIT vastaa rakennuksen suunnittelusta, rakentamisesta ja markkinoinnista. Valmistumisen jälkeen kiinteistö siirtyy Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiolan omistukseen.
 
Tilat on suurimmaksi osaksi jo vuokrattu. Vuokralaisiksi ovat tulossa mm. Finnkino, Finnbody-kuntosaliketju, SK-ravintolat sekä Waynes Coffee -kahvila.

Rakennuksen huoneistoala on noin 6 600 neliömetriä. Kiinteistössä on kaikkiaan 10 kerrosta, joista kolme on maanalaista pysäköintitilaa.
 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT saanut Lahden vapaa-ajankeskuksen harjakorkeuteen”

Vastaa