Kokeile kuukausi maksutta

New Yorkin WTC-alueen rakennustyöt etenevät hitaasti

New Yorkin pormestari ja kuvernööri moittivat World Trade Center -alueen rakennustöiden hidasta etenemistä. Pormestari Michael Bloomberg kiirehtii Wall Street Journaliin kirjoittamassaan artikkelissa muun muassa terroristi-iskussa tuhoutuneelle paikalle suunnitellun muistomerkin valmistumista.

New Yorkin pormestari ja kuvernööri moittivat World Trade Center -alueen rakennustöiden hidasta etenemistä. Pormestari Michael Bloomberg kiirehtii Wall Street Journaliin kirjoittamassaan artikkelissa muun muassa terroristi-iskussa tuhoutuneelle paikalle suunnitellun muistomerkin valmistumista.
Kuuntele juttu

Kuvernööri David Paterson puolestaan arvostelee sitä, ettei rakennustöillä ei ole ollut missään vaiheessa selvää aikataulua tai budjettia.

Ground Zeroksi nimetyn paikan suunnitelmista on käyty alusta alkaen kovaa vääntöä. Paikalle on tarkoitus rakentaa muun muassa Freedom Tower -pilvenpiirtäjä. Rakennus on kuitenkin vasta alkutekijöissään, vaikka terroristi-iskuista tulee tänään kuluneeksi seitsemän vuotta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “New Yorkin WTC-alueen rakennustyöt etenevät hitaasti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat