Hannu Leinonen SRV:n hallitukseen

YIT:n entinen toimitusjohtaja Hannu Leinonen on ehdolla SRV:n hallitukseen. Leinonen joutui viime vuonna jättämään YIT:n toimitusjohtajan tehtävät, kun talouskriisi pakotti konsernin nopeisiin muutoksiin myös johtotasolla. Juhani Pitkäkoski otti silloin hänen paikkansa.

YIT:n entinen toimitusjohtaja Hannu Leinonen on ehdolla SRV:n hallitukseen. Leinonen joutui viime vuonna jättämään YIT:n toimitusjohtajan tehtävät, kun talouskriisi pakotti konsernin nopeisiin muutoksiin myös johtotasolla. Juhani Pitkäkoski otti silloin hänen paikkansa.

image

Hannu Leinosella on kokemusta myös verkkorakentaja Primatelin toimitusjohtajan tehtävistä.  Hän tuli YIT:n palvelukseen Primatelin oston myötä ja nousi konsernin toimitusjohtajaksi Reino Hanhisen jälkeen. Itse Primatel myytiin kohta tämän jälkeen pois. Rakentamisuransa hän aloitti Hakassa.

SRV on tuttu paikka monelle muullekin YIT:n entiselle johtajalle, koska vuonna 1987 sen perustivat silloisen Perusyhtymän jättäneet henkilöt.

Muita merkittäviä lähtijöitä YIT:stä ovat viime kuukausina olleet tiedotus- ja kehitysjohtaja Juha Kostiainen, joka meni Sitraan edistämään energiataloudellista rakentamista sekä syksyllä tohtoriopintonsa päättänyt Wisa Majamaa, joka ehti Australian vuotensa jälkeen olla vain hetken asuntohankkeiden kehittämistehtävissä ennen kuin lähti Aventumiin. YIT Lentekin pääjohtaja Juha Vättö  puolestaan vaihdettiin vuoden vaihteessa nuoreen venäläisjohtajaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hannu Leinonen SRV:n hallitukseen”

Vastaa