Kokeile kuukausi maksutta

Kaukolämpöputki hajosi Presidentinlinnan vieressä

Kaukolämpöputki on hajonnut Helsingissä Presidentinlinnan vieressä. Katajanokan raitiovaunuliikenne on korvattu busseilla.

Kaukolämpöputki on hajonnut Helsingissä Presidentinlinnan vieressä. Katajanokan raitiovaunuliikenne on korvattu busseilla.

Helsingin Energian mukaan Katajanokka on ilman kaukolämpöä. Korjauksen kesto riippuu putken tyypistä. Helsingin Energia uskoo, että kyse on talojohdosta, jolloin korjaukseen kuluu joitakin tunteja. On kuitenkin mahdollista, että kyseessä on runkojohto. Tällöin vika saataneen korjattua alkuiltaan mennessä.

Katajanokkalaiset eivät sitä ennen saa lämmintä käyttövettä. Helsingin Energian mukaan huoneistojen lämpötilat eivät kuitenkaan ehdi laskea korjauksen aikana siten, että kenellekään tulisi kylmä. Presidentinlinnan lämmitys toimii normaalisti.

Putken vuoto Mariankadulla Päävartion edessä havaittiin aamuyhdeksältä, ja se saatiin nopeasti hallintaan. Putken rikkoutumisen syy ei ole vielä selvillä. Helsingin Energian verkkopäällikkö Antti Saviniemi kuitenkin muistuttaa, että niin vesi- kuin lämpöputkien hajoamisia tapahtuu eniten keväisin.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Kaukolämpöputki hajosi Presidentinlinnan vieressä”

  1. aikas vanhaa putkea helsingissä, etenkin keskustassa

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat