Pekka Metsi Insinööritoimisto Olof Granlundin toimitusjohtajaksi

Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Pekka Metsi (48). Hän on aloittanut työnsä 1.8.2010 aluksi johtoryhmän jäsenenä ja 1.11.2010 alkaen toimitusjohtajana. Metsillä on laaja kokemus kiinteistökonsultoinnin ja taloteknisen suunnittelun johtamisesta Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Aiemmin hän on toiminut Pöyry-konsernissa viimeksi Pöyry Building Services Oy:n toimitusjohtajana.

Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Pekka Metsi (48). Hän on aloittanut työnsä 1.8.2010 aluksi johtoryhmän jäsenenä ja 1.11.2010 alkaen toimitusjohtajana. Metsillä on laaja kokemus kiinteistökonsultoinnin ja taloteknisen suunnittelun johtamisesta Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Aiemmin hän on toiminut Pöyry-konsernissa viimeksi Pöyry Building Services Oy:n toimitusjohtajana.

image

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Reijo Hänninen jatkaa toimitusjohtajana 31.10.2010 asti ja toimii vielä 30.4.2011 saakka erityisasiantuntijana kansainvälisissä projekteissa. Varatoimitusjohtajana jatkaa Kari Kaleva.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pekka Metsi Insinööritoimisto Olof Granlundin toimitusjohtajaksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat