Sähkötarvikkeiden myynti kääntyi kasvuun huhti-kesäkuussa 2010

Sähkötukkuliikkeiden sähkötarvikemyynti kasvoi kuluvan vuoden toisella neljänneksellä 7,4 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta. Hyvän huhti-kesäkuun ansiosta koko ensimmäisen vuosipuoliskon 2010 myynnin arvo kipusi vuoden takaiselle tasolle 404 miljoonaan euroon.

Sähkötukkuliikkeiden sähkötarvikemyynti kasvoi kuluvan vuoden toisella neljänneksellä 7,4 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta. Hyvän huhti-kesäkuun ansiosta koko ensimmäisen vuosipuoliskon 2010 myynnin arvo kipusi vuoden takaiselle tasolle 404 miljoonaan euroon.

image

”Tukkumyynnin lasku taittui alkuvuonna ja ensimmäiset kasvuluvut nähtiin huhtikuussa. Kysynnälle tärkeä uudisrakentaminen on elpymässä, minkä odotetaan lisäävän sähkötarvikemyyntiä edelleen”, Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton toimitusjohtaja Tarja Hailikari sanoo.

Hailikari arvioi, että energiatehokas rakentaminen vaatii jatkossa aiempaa kattavampaa ja kehittyneempää sähköistystä. ”Esimerkiksi ilmanvaihdon, lämmityksen ja valaistuksen älykäs ohjaus kuuluvat tulevaisuudessa kaikkiin uudisrakennuksiin.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähkötarvikkeiden myynti kääntyi kasvuun huhti-kesäkuussa 2010”

Jätä kommentti