Siparila osti Incap Furnituren Haapaveden liiketoiminnan

Rakennustuotevalmistaja Siparila Oy on ostanut huonekaluvalmistaja Incap Furniture Oy:n Haapaveden liiketoiminnan. Liiketoimintaoston myötä Incap Furnituren Haapavedellä sijaitseva tehdas siirtyy Siparilan omistukseen. Tehtaalla työskentelevät 35 henkilöä siirtyvät Siparilan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Rakennustuotevalmistaja Siparila Oy on ostanut huonekaluvalmistaja Incap Furniture Oy:n Haapaveden liiketoiminnan. Liiketoimintaoston myötä Incap Furnituren Haapavedellä sijaitseva tehdas siirtyy Siparilan omistukseen. Tehtaalla työskentelevät 35 henkilöä siirtyvät Siparilan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Siparila on yksityinen puisia rakennustuotteita valmistava yritys. Yrityksen tuotteistoon kuuluvat sisustuslistat ja -paneelit, ulkoverhoustuotteet sekä piharakentamisen ratkaisut. Siparila palvelee rautakauppoja ja rakennusteollisuutta.

Yritysosto kasvattaa Siparila Oy:n liikevaihdon 23 miljoonaan euroon, ja yrityksen henkilöstömäärä nousee 115 henkilöön. Siparilan toimipaikat sijaitsevat jatkossakin Vaajakoskella, Parkanossa ja Haapavedellä. Yritys on perustettu vuonna 2003. 

”Toteutunut yrityskauppa vahvistaa pyrkimystämme valmistaa korkeamman jalostusasteen tuotteita rakentajille ja sisustajille. Incap Furnituren Haapaveden tehtaan oston myötä meille tarjoutui mahdollisuus saada ammattitaitoinen henkilöstö sekä hyvä konekanta tähän tarkoitukseen”,Siparilan omistaja Juha Sojakka sanoo.

”Ensisijainen tavoitteemme on kehittää edelleen jo olemassa olevia asiakassuhteita. Jatkossa yritämme löytää tehtaan tuotantoon tuotteita, joilla pystytään edelleen tehostamaan toimintaa rakennustyömailla sekä nopeuttamaan sisustamista. Tehtaan nykyinen konekanta soveltuu mainiosti esikasattujen puutarhatuotteiden sekä sisustustuotteiden valmistukseen. Siparila yhdistää Haapaveden tehtaan toiminnan hiljalleen omaansa”, Sojakka kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Siparila osti Incap Furnituren Haapaveden liiketoiminnan”

Vastaa