Ramboll ostaa Net Effectin

Suunnittelu- ja konsulttipalveluita tarjoavan Rambollin liikkeenjohdon konsultointiyksikkö Ramboll Management Consulting (RMC) on allekirjoittanut sopimuksen Net Effect Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Julkishallinnon konsultoinnin parissa toimivan Net Effectin palveluksessa työskentelee yhteensä 26 asiantuntijaa.

Suunnittelu- ja konsulttipalveluita tarjoavan Rambollin liikkeenjohdon konsultointiyksikkö Ramboll Management Consulting (RMC) on allekirjoittanut sopimuksen Net Effect Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Julkishallinnon konsultoinnin parissa toimivan Net Effectin palveluksessa työskentelee yhteensä 26 asiantuntijaa.

Net Effect kehittää poliittis-hallinnollista päätöksentekoa, julkisen hallinnon organisaatioita ja työyhteisöjä niin Suomessa kuin koko Euroopan Unionin alueella. Asiakaskuntana ovat esimerkiksi eduskunta, ministeriöt, kaupungit, kunnat, järjestöt, kolmannen sektorin organisaatiot ja kansainväliset organisaatiot.

”Net Effectin mukaan tulo vahvistaa osaajajoukkoamme sekä Suomessa että kansainvälisesti. Pystymme tarjoamaan entistä erikoistuneempaa osaamista asiakkaidemme tarpeisiin”, Ramboll Management Consultingin Suomen johtaja Mikko Wennberg sanoo. 

”Net Effectin liittyminen Ramboll Management Consultingiin vahvistaa koko Rambollia Suomessa ja tukee kasvun strategiaamme. Julkinen sektori on myös infra-, vesi ja ympäristö- sekä energia-palvelualojemme tärkeä asiakasryhmä. Tämän yrityskaupan tuloksena pystymme entistä paremmin toteuttamaan strategiamme mukaista kokonaispalvelujen tarjontaa asiakkaillemme”, Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Markku Moilanen toteaa.

Ramboll Management Consulting tarjoaa johdon konsultointi- ja koulutuspalveluja sekä arviointi- ja tutkimuspalveluja julkisen sektorin ja yritysten tarpeisiin. RMC:n palveluksessa työskentelee yhteensä 450 vakituista työntekijää ja 250 projektiavustajaa ja harjoittelijaa. RMC:llä on toimistot Tukholmassa, Berliinissä ja Hampurissa, Brysselissä, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Århusissa sekä Oslossa.

RMC toimii Suomessa osana Ramboll Finland -konsernia, jonka palveluksessa on kaikkiaan noin 1 200 asiantuntijaa 27 paikkakunnalla. Ramboll tarjoaa konsultti- ja asiantuntijapalveluita talo-, infra-, teollisuus-, energia- sekä vesi- ja ympäristötoimialoilla sekä liikkeenjohdon konsultoinnissa. Rambollin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 90 miljoonaa euroa. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll ostaa Net Effectin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat