Asuntojen hinnat jatkoivat nousuaan huhtikuussa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat jatkoivat noususuunnassa kuluvan vuoden huhtikuussa. Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan vanhojen asuntojen hinnat nousivat huhtikuussa koko maassa keskimäärin 0,6 prosenttia maaliskuuhun verrattuna. Pääkaupunkiseudulla vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat 0,9 prosenttia ja muualla maassa nousua kertyi 0,4 prosenttia.

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat jatkoivat noususuunnassa kuluvan vuoden huhtikuussa. Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan vanhojen asuntojen hinnat nousivat huhtikuussa koko maassa keskimäärin 0,6 prosenttia maaliskuuhun verrattuna. Pääkaupunkiseudulla vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat 0,9 prosenttia ja muualla maassa nousua kertyi 0,4 prosenttia.

image

Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat huhtikuussa koko maassa 0,6 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla hinnat nousivat 1,3 prosenttia ja muualla maassa hinnat pysyivät ennallaan.

Vuoden 2012 huhtikuussa vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta koko maassa oli 2 098 euroa, pääkaupunkiseudulla 3 323 euroa ja muualla Suomessa
1 617 euroa.

Asuntojen hintojen kuukausitilaston ilmestyessä siinä on mukana tuoreimman tilastokuukauden osalta noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Kuukausitiedot tarkentuvat seuraavien kuukausien aikana siten, että vuoden lopulliset tiedot julkaistaan seuraavan vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen julkaisun yhteydessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntojen hinnat jatkoivat nousuaan huhtikuussa”

Jätä kommentti