Kokeile kuukausi maksutta

Yksi pidätetty Espoon räjähdyksestä – useita epäiltyjä

Poliisi on pidättänyt yhden henkilön Espoon räjäytysonnettomuudesta. Pidätetty työskentelee räjäytyksiä tehneessä yrityksessä johtotehtävissä. Häntä epäillään muun muassa työturvallisuusrikoksesta, törkeästä yleisvaaran aiheuttamisesta, räjähderikoksesta ja vamman tuottamuksista. Tapauksessa on lisäksi useita muita epäiltyjä, kertoo rikosylikomisario Minna Immonen Länsi-Uudenmaan poliisista.

Poliisi on pidättänyt yhden henkilön Espoon räjäytysonnettomuudesta. Pidätetty työskentelee räjäytyksiä tehneessä yrityksessä johtotehtävissä. Häntä epäillään muun muassa työturvallisuusrikoksesta, törkeästä yleisvaaran aiheuttamisesta, räjähderikoksesta ja vamman tuottamuksista. Tapauksessa on lisäksi useita muita epäiltyjä, kertoo rikosylikomisario Minna Immonen Länsi-Uudenmaan poliisista.

Poliisi on ryhtynyt toimeen räjäytyksiä tehneen yrityksen lupaharkinnan suhteen. Yhteydessä on oltu niiden paikkakuntien poliisiviranomaisiin, jotka ovat myöntäneet yrityksen työntekijöille räjäytysluvan. Luvat ovat henkilökohtaisia, joten poliisi ei pysty puuttumaan yhtiön toimintaan.

”Jos yhtiöllä on lisää luvan hankkineita, asiansa osaavia ammattilaisia, niin toiminta voi jatkua. Epäiltyjen on hieman vaikeaa jatkaa tehtäviään esitutkinnallisista syistä”, Immonen sanoo.

Matinkylän tiistaisessa räjähdysonnettomuudessa loukkaantui viisi ihmistä. Heistä kaksi loukkaantui vakavasti, mutta he ovat jo päässeet pois sairaalasta. Vielä ei ole tietoa siitä, jääkö heille pysyviä vammoja.

Pidätyksestä kertoi ensimmäisenä Yle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yksi pidätetty Espoon räjähdyksestä – useita epäiltyjä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat