Kokeile kuukausi maksutta

Morenian toimitusjohtajaksi Jyrki Kaskinen

KTM Jyrki Kaskinen on kutsuttu 1. huhtikuuta 2013 lähtien Morenia Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja DI Eero Moilanen siirtyy yrittäjäksi. Moilanen jatkaa Moreniassa hallituksen neuvonantajan roolissa.

KTM Jyrki Kaskinen on kutsuttu 1. huhtikuuta 2013 lähtien Morenia Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja DI Eero Moilanen siirtyy yrittäjäksi. Moilanen jatkaa Moreniassa hallituksen neuvonantajan roolissa.

Kaskinen on toiminut aiemmin Raskone Oy:n toimitusjohtajana ja sen jälkeen konsulttitehtävissä sekä Morenia Oy:n hallituksen jäsenenä.

Morenia Oy on Metsähallitus -konserniin kuuluva tytäryhtiö. Sen päätoimiala on maa- ja kallioperäainesten jalostaminen ja myynti. Yritys harjoittaa myös maa- ja vesirakennustoimintaa, maansiirtotoimintaa sekä myy toimialaan liittyviä konsultointi- ja rakennuttajapalveluita. Yhtiön kotipaikka on Oulu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Morenian toimitusjohtajaksi Jyrki Kaskinen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat