Veritaksen kiinteistösijoitukset tuottivat 3,0 prosenttia

Veritas Eläkevakuutuksen kiinteistösijoitusten tuotto oli kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla 3,0 prosenttia. Tuotto painui hieman viime vuoden vastaavasta jaksosta, jolloin se oli 3,1 prosenttia.

Veritas Eläkevakuutuksen kiinteistösijoitusten tuotto oli kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla 3,0 prosenttia. Tuotto painui hieman viime vuoden vastaavasta jaksosta, jolloin se oli 3,1 prosenttia.

Veritaksen suorien kiinteistösijoitusten tuotto oli 3,2 prosenttia tammi-kesäkuussa 2013, kun taas kiinteistösijoitusrahastojen tuotto oli 1,6 prosenttia. Vuotta aiemmin suorat kiinteistösijoitukset tuottivat 3,2 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastot 2,8 prosenttia.

Veritaksen kiinteistösijoitusten käypä arvo oli kesäkuun lopussa 452,2 miljoonaa euroa, joka jakautui siten, että suoria kiinteistösijoituksia oli 365,0 miljoonaa euroa ja kiinteistörahastosijoitusten arvo oli 60,2 miljoonaa euroa.

Viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna kiinteistösijoitusten osuus Veritaksen sijoitussalkussa on supistunut. Kesäkuun 2013 lopussa osuus oli 18,3 prosenttia, kun se oli vuotta aiemmin 16,5 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Veritaksen kiinteistösijoitukset tuottivat 3,0 prosenttia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat