Kokeile kuukausi maksutta

Barona ostaa Ramirentin varasto- ja logistiikkatoiminnot Tuusulassa

Ramirent ja Barona ovat sopineet projektiliiketoiminnan Tuusulan varasto- ja logistiikkatoimintoihin liittyvästä liiketoimintakaupasta. Tehdyn sopimuksen mukaan Barona ottaa vastuulleen varasto- ja logistiikkatoiminnot. Kaupan yhteydessä Ramirentin projektiliiketoiminnan kolmetoista logistiikka- ja varastotyöntekijää siirtyvät Baronan palvelukseen vanhoina työntekijöinä 3.11.2014.

Ramirent ja Barona ovat sopineet projektiliiketoiminnan Tuusulan varasto- ja logistiikkatoimintoihin liittyvästä liiketoimintakaupasta. Tehdyn sopimuksen mukaan Barona ottaa vastuulleen varasto- ja logistiikkatoiminnot. Kaupan yhteydessä Ramirentin projektiliiketoiminnan kolmetoista logistiikka- ja varastotyöntekijää siirtyvät Baronan palvelukseen vanhoina työntekijöinä 3.11.2014.

”Etsimme kumppania, jolla on jo valmiiksi vahvaa logistiikan alan osaamista ja jonka kanssa voimme kehittää toimintaamme. Olemme tehneet Baronan kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa ja he tuntevat parhaiten toimintaympäristömme. Barona on luotettava työnantaja, joka toimii lakien ja säännösten mukaisesti ja se on sitoutunut pitkäjänteisesti kehittämään toimialaamme”, Ramirent Finlandin projektiliiketoimintajohtaja Jorma Korhonen kertoo.

Barona on sitoutunut varasto- ja logistiikkatoimintojen pitkäjänteiseen kehittämiseen omana liiketoimintonaan. Tavoitteena on taata Ramirentille tehokas palvelu.

”Yhteistyön syventäminen Ramirentin kanssa on ollut meille luonteva tapa laajentaa liiketoimintaamme tällä alueella”, toimialajohtaja Timo Ahola Baronalta sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Barona ostaa Ramirentin varasto- ja logistiikkatoiminnot Tuusulassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat