Renor sai Teknologiasta tuotteiksi -säätiön tunnustuspalkinnon

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on antanut kiinteistökehitysyhtiö Renor Oy:lle 20 000 euron tunnustuspalkinnon. Lisäksi säätiö myönsi kunniamaininnan kiinteistösijoitusyhtiö Citycon Oyj:lle. Palkinnot luovutti säätiön hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen kiinteistöalan huippuseminaarissa Aulangolla 6. marraskuuta.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on antanut kiinteistökehitysyhtiö Renor Oy:lle 20 000 euron tunnustuspalkinnon. Lisäksi säätiö myönsi kunniamaininnan kiinteistösijoitusyhtiö Citycon Oyj:lle. Palkinnot luovutti säätiön hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen kiinteistöalan huippuseminaarissa Aulangolla 6. marraskuuta.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö haluaa tämän vuoden palkinnolla erityisesti korostaa ja palkita energiatehokkuutta, uusiutuvan energian käyttöä ja kasvihuonepäästöjen vähentämistä.

Renor on kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka keskittyy erityisesti vanhojen teollisuusalueiden kehittämiseen uusiokäyttöön. Yrityksen toiminnassa korostuu vastuullisuus ympäristön, terveyden ja turvallisuuden kannalta. Tilojen käyttäjien tarpeet otetaan huomioon. Yritys työskentelee aktiivisesti kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseksi.

Kunniamaininnan saanut Citycon puolestaan toimii aktiivisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Periaatteet ovat osa Cityconin strategiaa, ja päämääränä on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja kansainvälistymistä. Säätiön toiminta-alueena on rakennettu ympäristö, erityisesti tuottava sisäympäristö. Säätiö on perustettu vuonna 1994. Päätökset palkittavista tahoista tekee säätiön hallitus, jossa on edustus seuraavista organisaatioista: Finpro, Finnvera, työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, Sitra, Tekes, ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Renor sai Teknologiasta tuotteiksi -säätiön tunnustuspalkinnon”

Jätä kommentti