Kokeile kuukausi maksutta

VVO:lta asuntoja Helsingin huippupaikoille – huippuvuokrilla

VVO tarjoaa vuokralle uusia tai uudistettuja asuntoja Helsingin Kalasatamassa, Hernesaaressa, Töölössä ja Alppilassa. Sijainti on hyvä, ja vuokrat korkeita.

Capellan puistotie 4, Kalasatama, Helsinki

Helsingin merelliseen Kalasatamaan Capellan puistotie 4:ään valmistuu 44 asuntoa 1.9.2015. Kalleimmasta 48 neliön kaksiosta pyydetään 1284 euroa. Se tekee neliöltä 26,75 euroa.

Helsingin eteläisimmässä kaupunginosassa, Hernesaaressa sijaitseva vuonna 1929 rakennettu talo peruskorjataan. Lisäksi talon ylimpään kerrokseen rakennetaan viisi täysin uutta ullakko-asuntoa, joissa kaikissa on näyttävät lasitetut parvekkeet.

Hernesaaressa pyydetään 29,5 neliön yksiöstä enimmillään vuokraa 1007 euroa. Neliötä kohti vuokra on 34,14 euroa neliötä kohti.

Hernesaarenkadun asunnot ovat muuttovalmiita 1.1.2016.

Taka-Töölössä Messeniuksenkadulla valmistuu 25 täysin peruskorjattua vuokra-asuntoa marraskuussa 2015. Vuonna 1941 rakennettu seitsemänkerroksinen, hissillinen talo kunnostetaan uuteen uskoon kunnioittaen sen suojeltua julkisivua. 39 neliön asunnon vuokra on enimmillään 1092 euroa. Vuokra on 28 euroa neliöltä.

Helsingin Alppilaan Kotkankadulle valmistuu 59 uutta vuokra-asuntoa 1.10.2015. Vuonna 1957 toimistotaloksi rakennettu ja kirjapainona toiminut kerrostalo peruskorjataan täysin ja muutetaan moderneiksi asuinhuoneistoiksi.

Kotkankadulla 29 neliön yksiön vuokra on enimmillään 933 euroa. Se tekee neliötä kohti 32,17 euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 8 kertaa

8 vastausta artikkeliin “VVO:lta asuntoja Helsingin huippupaikoille – huippuvuokrilla”

  1. Ahneus taitaa työväen liikkeenkin mielestä olla hyvästä.

  2. Ahneus näyttää työväenliikkeenkin mielestä olevan hyvästä.

  3. Hernesaaren Coldiz painii nyt ihan eri sarjassa kuin 1970-luvulla.

  4. Kommareille kallis asuminen kelpaa, kun ovat verovapaasti saajapuolella.

  5. Onhan se ihan hyvä, että ammattiliittojen omistama VVO rakennuttaa lisää vuokra-asuntoja. Se on vain paha, että ammattiliitot eivät ole saaneet hilatuksi jäsenistönsä palkkoja niin ylös, että jäsenet voisivat asua näissä asunnoissa.. Toisaalta se mikä minua kiinnostaisi; saakohan näihin asuntoihin asumistukea ja jos saa, niin minkä verran?

  6. Juuri sen verran, että saadaan työntekijöiden rahat riittämään vuokriin ja vuokrathan voi nousta vapaasti, kun asumistuet nousee samassa tahdissa ja verovapaa tulo vuokranantajalle lisääntyy.

    1. Oletko ihan varma, että asumistuki nousee samassa tahdissa kuin vuokra? Kävin uteliaisuuttani Kelan sivulla tutkimassa asumistuen määriä. Sieltä löytyi suorastaan laskuri, johon sai syöttää palkkatiedot ja asunnon vuokran. Esimerkiksi jos yksinäinen ihminen asuisi tuossa jutun yksiössä ja maksaisi vuokraa 1007 €/kk, ei 2000 €/kk tienaava saisi yhtään asumistukea. Jos tulot olisivat 1500 €/kk, olisi asumistuki 152 €/kk. Jos taas olisi kyse eläkeläisestä, jolla olisi keskieläke 1100 €/kk, olisi asumistuki 394 €/kk. Eli eiköhän se ole niin että ei noissa asunnoissa pysty pienituloiset ja eläkeläiset asumaan.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat