VVO osti kiinteistön Helsingin keskustasta

VVO Kodit Oy on 4. kesäkuuta hankkinut omistukseensa Lönnrotinkatu 30:ssa sijaitsevan kiinteistökehityskohteen. VVO omisti jo aiemmin vuokra-asuntoja samassa osoitteessa. Myyjänä oli joukko yksityishenkilöitä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

VVO Kodit Oy on 4. kesäkuuta hankkinut omistukseensa Lönnrotinkatu 30:ssa sijaitsevan kiinteistökehityskohteen. VVO omisti jo aiemmin vuokra-asuntoja samassa osoitteessa. Myyjänä oli joukko yksityishenkilöitä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

VVO remontoi hankitut liike- ja toimistotilat korkeatasoisiksi vuokra-asunnoiksi.

”Hankittu kohde sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Hietalahdentorin kupeessa. Etsimme jatkuvasti vastaavanlaisia kiinteistökehityskohteita, joissa esimerkiksi liike- ja toimistotiloja on mahdollista muuttaa asunnoiksi”, VVO-konsernin investointijohtaja Mikko Suominen toteaa.

Kohteen hankinta on osa yhtiön kasvustrategian toteuttamista. Tavoitteena on vuosittain aloittaa vähintään 1 000 uuden asunnon rakentaminen sekä kasvattaa asuntomäärää myös vanhan asuntokannan hankintojen avulla. VVO-konsernin asuntoinvestoinnit olivat vuonna 2014 yhteensä yli 200 miljoonaa euroa, josta vanhan asuntokannan hankintojen osuus oli yli 30 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVO osti kiinteistön Helsingin keskustasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat