Pohjola Rakennus urakoi Jyväskylään

Pohjola Rakennus on ostanut Jyväskylästä kuusi kerrostalotonttia, joihin se rakentaa yli sata uutta asuntoa.

Pohjola Rakennus on ostanut Jyväskylästä kuusi kerrostalotonttia, joihin se rakentaa yli sata uutta asuntoa.

Kolme kohdetta toteutetaan kiinteistösijoitusyhtiö NREP:in hallinnoimalle kiinteistörahastolle. Kolmelle tontille nousee 4- ja 5-kerroksisia taloja, joihin valmistuu yli 100 asuntoa. Rakennusoikeutta Mannisenmäessä on yhteensä 10 200 kerrosneliötä, josta nyt toteutetaan puolet.

Kohteiden rakentaminen aloitetaan keväällä 2017 ja kodit valmistuvat kesän 2018 aikana.

Pohjola Rakennus on rakentanut keväästä 2016 lähtien samalle rahastolle 176 asuntoa Jyväskylän Kaijanlammen alueelle sekä myös Mannisenmäkeen.

Pohjola Rakennus Group PRG -konserniin kuuluva Pohjola Rakennuksen Keski- ja Itä-Suomi on Jyväskylän seudun suurimpiin kuuluva asuntorakentaja.

”Urakoimme juuri 109 asuntoa valmiiksi ja nyt meillä on 257 asuntoa rakenteilla. Tavoitteemme on olla jatkossa johtava asuntorakentaja Jyväskylän lisäksi myös Kuopion seudulla”, yhtiön Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola sanoo.

NREP:n hallinnoima kiinteistörahasto Nordic Strategies Fund II sijoittaa uusiin tehokkaisiin asuntoihin Jyväskylässä. Sijoitus on jatkon rahaston aiemmin hankkimille yli 600 asunnolle Helsingissä, Espoossa ja Jyväskylässä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus urakoi Jyväskylään”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi