Kokeile kuukausi maksutta

Asuntomessujen ex-johtaja Liukun Avain yhtiöihin

Asuntomessujen entinen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on valittu Avain Yhtiöiden omistaman Aari Isännöinnin uudeksi toimitusjohtajaksi.

Asuntomessujen entinen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on valittu Avain Yhtiöiden omistaman Aari Isännöinnin uudeksi toimitusjohtajaksi.
Kuuntele juttu

Heiskanen uskoo, että suomalainen isännöintiala ottaa kohta digitalisaation omakseen ja siirtyy vanhasta faksikauden toimintakulttuurista moderniin asiakaskeskeisiin palveluun.

”Vaikka digitaalisen tiedon määrä kasvaa koko ajan, isännöinnissä sitä ei ole osattu jalostaa. Tietoa ei ole kyetty muotoilemaan niin, että se olisi asukkaiden kannalta relevanttia”, Heiskanen sanoo.

Heiskanen kaipaa alalle tietoteknistä vallankumousta ja toimintamallienmuutosta. Mallia voisi hänen mukaansa ottaa vaikka matkailusta.

”Kun turisti tilaa Thaimaan-reissun, hän voi varata ja maksaa samalla kännykkäsovelluksella paitsi matkan myös lentokenttäkuljetukset ja parkkimaksut ja esimerkiksi sukellussafarin.”

Heiskanen ihmettelee miksi kerrostaloasukas ei voisi saada samantyyppisen sovelluksen avulla päiväkohtaista tietoa taloyhtiönsä asioista.

”Miksi hän ei saisi yhden sovelluksen kautta tietoa esimerkiksi yhtiönsä budjetin pitävyydestä tai energiankulutuksen kehittymisestä”, Heiskanen kysyy.

Heiskanen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja arkkitehti. Hän työskenteli aiemmin 13 vuotta Asuntomessujen toimitusjohtajana.

Aari Isännöinti on yksi Avain Yhtiöt -konsernin kahdeksasta yhtiöstä. Konserni harjoittaa isännöinnin lisäksi rakennuttamista ja korjausrakentamista sekä tuottaa erilaisia asumisen palveluja. Konsernilla oli viime vuonna 65 miljoonan euron liikevaihto. Konsernin toimitusjohtajana työskentelee Perttu Liukku.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Asuntomessujen ex-johtaja Liukun Avain yhtiöihin”

  1. Samalla oppii luikkaasti soveltamaan löperöä ’yleishyödyllisyys’ lainsäädäntöä.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat