Kokeile kuukausi maksutta

Paroc myi sandwich-elementtien tuotannon Kingspanille

Paroc Group on tänään sopinut Paroc Panel System (PPS) -liiketoimintayksikkönsä koko osakepääoman myynnistä Kingspan Group Plc:lle.

Paroc Group on tänään sopinut Paroc Panel System (PPS) -liiketoimintayksikkönsä koko osakepääoman myynnistä Kingspan Group Plc:lle.

Sandwich-elementtejä valmistavan PPS:n koko henkilöstö siirtyy uuden omistajan palvelukseen. Kaupan lisäksi osapuolet ovat sopineet kaupallisesta yhteistyöstä, joka koskee kivivillan toimittamista PPS:n Paraisten tehtaalle.

”Järjestely tukee Parocin tavoitetta keskittyä Rakennuseristeisiin ja Teknisiin eristeisiin. Pyrimme jatkossakin laajentamaan markkinaosuuttamme ja etsimään kasvumahdollisuuksia näillä segmenteillä”, Paroc Groupin toimitusjohtaja Kari Lehtinen sanoo.

PPS on Paroc Group Oy:n tytäryhtiö. Vuonna 2015 PPS:n kokonaisliikevaihto oli 47 miljoonaa euroa, ja yhtiöllä oli noin 100 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Paroc Panel System -paneelit valmistetaan Paraisilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Paroc myi sandwich-elementtien tuotannon Kingspanille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat