Quattro Mikenti Groupille talotekniikan jättiurakka

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group toteuttaa ammattikorkeakoulu Metropolian Myllypuron kampuksen talotekniikkaurakan.

Viime vuosien aikana Quattro Mikenti Group on laajentanut toimintaansa talotekniikkaurakoinnista talotekniikan huoltopalveluihin.

Urakan arvo on noin 28 miljoonaa euroa. Se sisältää kaikki LVI-, Sähkö-, tele-, rakennusautomaatio- ja sprinkleröintityöt. Uusi kampus valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2019.

Kampushankkeessa talotekniikka rakennetaan projektinjohtourakkana, mikä ei ole aivan tavallista. Myllypuron kampuksen rakennuttajana toimii Koy Myllypuron kampus.

”Valitsimme projektinjohtourakan, jotta olemme kustannustehokkuuden lisäksi lähellä niitä ratkaisuja ja hankintoja, jotka vaikuttavat rakennuksen toimivuuteen ja käyttäjien hyvinvointiin esimerkiksi hyvän sisäilman ja energiatehokkuuden kautta”, Helsingin kaupungin kiinteistöviraston tilakeskuksen projektipäällikkö Mika Malkki kertoo.

”Kokonaisurakassa pystymme käymään tehokkaasti vuoropuhelua tilaajan kanssa”, toimitusjohtaja Kimmo Lehtonen Quattroservicestä sanoo.

Tilaus on Quattro Mikenti Groupille sen historian suurin yksittäinen urakka.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Quattro Mikenti Groupille talotekniikan jättiurakka”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat