Kilpailu- ja kuluttajaviranomaiset tutkivat onko isännöintialalla kartelli

Kilpailu- ja kuluttajaviranomaiset (KKV) ovat viime viikolla tehneet tarkastuksia eräiden isännöintialalla toimivien yritysten toimitiloissa.

Kilpailu- ja kuluttajaviranomaiset (KKV) ovat viime viikolla tehneet tarkastuksia eräiden isännöintialalla toimivien yritysten toimitiloissa.

KKV selvittää, ovatko yritykset syyllistyneet kilpailua rajoittaviin menettelyihin isännöintimarkkinoilla.

Tarkastus on kilpailulain mukainen kilpailu- ja kuluttajaviranomaisten selvitystoimi. Tarkastus ei ole KKV:n mukaan osoitus sen kohteena olevan elinkeinonharjoittajan tai elinkeinonharjoittajien yhteenliittymän syyllisyydesta lainvastaiseen toimintaan.

Virasto antaa ratkaisunsa isännöintialan yrittäjien menettelytapojen lainmukaisuudesta myöhemmin, kun tarkastukset ja muut selvitykset on tehty. Kilpailu- ja kuluttajaviranomaiset eivät kommentoi tutkintaa sen ollessa kesken.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Kilpailu- ja kuluttajaviranomaiset tutkivat onko isännöintialalla kartelli”

  1. Voin paljastaa, että ainakaan Porissa ei ole kartellia isännöintitoimistojen kesken.

  2. Olen paljastanut rakennusvuokraamojen välisen kartellin, jonka on järjestänyt SRV Rakennus Oy, ei tutkintaa. Pitäisiköhän kilpailuvirastoon tehdä tutkinta korruptioituneesta toiminnasta?

    1. Mielenkiintosta kysyn että mitä tähän ryppääseen kuuluu, ja mistä epäilykset heräävät.
      Entisenä ”asfalttikoneen” vieressä eläneenä asia kiinnostaa. Kartelliasiat sotkivat businesta kovasti..

    2. Laitapa tietosi poliisille ja kopio oikeuskanslerille jos kerran todisteet löytyy – turhaan täällä lätiset. Vai meinasitko että Rakennuslehti hoitaa hommat loppuun…?

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat