Raksystems Insinööritoimisto kävi yrityskaupoilla

Raksystems Insinööritoimisto vahvistaa suunnittelupuolen osaamistaan. Se ostaa espoolaisen rakennesuunnitteluyrityksen.

 

Raksystems Insinööritoimisto vahvistaa suunnittelupuolen osaamistaan. Se ostaa espoolaisen rakennesuunnitteluyrityksen.  

Raksystems ostaa 18.12. tehdyllä kaupalla Insinööritoimisto R J Heiskasen. Espoolainen yritys on toiminut vuodesta 1969 rakennesuunnittelussa.

Tiedotteen mukaan yritysosto tukee Raksystems Insinööritoimiston strategiaa ja kasvattaa asiakaskuntaa ja suunnittelupalveluita varsinkin Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa. Insinööritoimisto R J Heiskanen tuo vankkaa kokemusta muun muassa iike- ja palvelukiinteistöjen rakennesuunnitteluun, mistä yrityksellä on arvokasta kokemusta.

”Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Insinööritoimiston viime vuosien panostusta kasvaa tunnetummaksi ja houkuttelevammaksi isoja kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan palvelevaksi alan toimijaksi. Tämä kauppa on luonnollinen jatkumo kaksi vuotta sitten tapahtuneelle AEC Projektinjohto oy:n kaupalle. Etenkin yrityksen vuosikymmenten takainen ammattitaito, laaja asiakaskunta sekä tunnettuus täydentävät erinomaisesti Raksystemsin aloittamaa suunnittelupalveluiden kasvun taivalta’, Raksystems Insinööritoimiston toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo.

Insinööritoimisto R J Heiskanen jatkaa toimintaansa osana Raksystemsiä. Toiminta nykyisten asiakkaiden kanssa tulee jatkumaan entisellään. Yrityksen toimitusjohtaja on Marko Malmivaara.

”Yrityksen myyminen on aina luonnollisesti haikeaa, mutta strategisesti oikea päätös. Olen iloinen, että saimme ostajaksi ja yhteistyömme kumppaniksi maan laajuisen toimijan Raksystemsin. Yhtiön maine luotettavana kuntotarkastajana ja viime vuosien huiman kasvun tuoma kysyntä myös suunnittelupalveluissa antavat mahtavat mahdollisuudet toiminnan jatkumiselle entistäkin parempana”, Insinööritoimisto R J Heiskasen toimitusjohtaja Kari Toitturi kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems Insinööritoimisto kävi yrityskaupoilla”

Jätä kommentti