Rakennuslehdessä 9.2. ilmestyneessä, ilmanvaihtoputkien tippumista käsitelleessä jutussa todettiin virheellisesti, että Fischerin sähkösinkityn betoniruuvin pakkauslaatikossa ei olisi mainintaa käytöstä vain kuivissa olosuhteissa. Pakkauksessa on tästä maininta. Netissä juttu julkaistiin samana päivänä.

Oikaisu

Rakennuslehdessä 9.2. ilmestyneessä, ilmanvaihtoputkien tippumista käsitelleessä jutussa todettiin virheellisesti, että Fischerin sähkösinkityn betoniruuvin pakkauslaatikossa ei olisi mainintaa käytöstä vain kuivissa olosuhteissa. Pakkauksessa on tästä maininta. Netissä juttu julkaistiin samana päivänä.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oikaisu”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi