Kokeile kuukausi maksutta

Ohranan talo Constin uusi murheenkryyni – tilaajan mukaan ongelmia sekä aikataulussa että laadussa

Consti ei suostu paljastamaan, onko uuden tulosvaroituksen syynä Ohranan talo Helsingissä. Tilaajan mukaan kyseisessä kohteessa useita ongelmia.

Ohranan talo on yksi Helsingin hienoimmista arvorakennuksista. Työmaa on vielä kesken.

Constin äskettäisessä tulosvaroituksessa kerrottiin vuoden 2018 tuloksen jäävän tappiolle yksittäisen projektin vuoksi. Markkinoilla ja rakennusalalla onkin kuumeisesti pohdittu, mistä kohteesta on kyse.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Kokeile nyt 1 kk veloituksetta!

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 3/6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Ohranan talo Constin uusi murheenkryyni – tilaajan mukaan ongelmia sekä aikataulussa että laadussa”

  1. Ohranan talon (hieno rakennus) ikäisissä ja tekniikalla tehdyissä – paljon uudempienkin rakennusten – peruskorjauksissa ei voi olla muuta kuin vaikeuksia. Ne pitää peruskorjata yhteiskunnan varoin ja johdolla. Tai sitten Tampereen malli: puretaan rakennus, jos on odotettavissa pikku vaikeuksia (esim. kuten Otavalankatu 8 keskellä kaupunkia purettiin mitättömien välipohjaongelmien vuoksi).

    1. Kukaanhan ei pakoittanut Constia urakoimaan liian halvalla ja kukaan kai ei pakoittanut gryndaajaa ostamaan Ohranaa niin kalliilla, että piti alihintaan urakoittaa Constilla peruskorjaus. Kyllä yhteiskunnalla on parempiakin rahareikiä, kuin tukea joidenkin isorikkaiden gryndiharrastusta Hesan paalupaikalla.

Viimeisimmät näkökulmat