ÅF ja Pöyry yhdistyivät ÅF Pöyryksi

Ruotsalainen ÅF on saanut päätökseen suomalaisen Pöyryn hankinnan. Suunnittelu- ja konsulttiyhtiöt yhdistyivät torstaina yhdeksi yhtiöksi nimeltä ÅF Pöyry.

Ruotsalainen ÅF on saanut päätökseen suomalaisen Pöyryn hankinnan. Suunnittelu- ja konsulttiyhtiöt yhdistyivät torstaina yhdeksi yhtiöksi nimeltä ÅF Pöyry.

Tänään perustettiin yhtiön uusi konsernirakenne ja nimitettiin johtoryhmä, ÅF Pöyry kertoo tiedotteessaan. ÅF Pöyry aikoo lanseerata uuden brändin kuluvan vuoden aikana.

Yhdistyneeseen yhtiöön perustettiin viisi divisioonaa: Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy ja Management Consulting.

Vanhoista pöyryläisistä uuden yhtiön johtoryhmään nimitettiin kolme. Pöyryn entinen toimitusjohtaja Martin à Porta ryhtyy johtamaan Management Consulting -divisioonaa, Richard Pinnock Energy-divisioonaa ja Nicholas Oksanen Process Industries -divisioonaa.

Uudelleen nimetyn yhtiön toimitusjohtajana jatkaa ÅF:n toimitusjohtaja Jonas Gustavsson. Myös Infrastructure ja Industrial & Digital Solutions -divisioonien vetäjät ovat aikaisemmin johtaneet ÅF:n vastaavanlaisia divisioonia. Niin ikään ÅF Pöyryn talous-, henkilöstö-, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja tulevat ÅF:sta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ÅF ja Pöyry yhdistyivät ÅF Pöyryksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi