Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus saa uuden toimitusjohtajan

Pohjola Rakennuksen tytäryhtiöt yhdistyvät 1. huhtikuuta Pohjola Rakennus oy Suomeksi. Samalla yhtiön ylimmässä johdossa tapahtuu muutoksia.

Kuuntele juttu

Juha Metsälä siirtyy toimitusjohtajasta hallituksen puheenjohtajaksi ja keskittyy jatkossa hallitustyöhön. Nykyinen hallituksen puheenjohtaja Jukka Terhonen jatkaa hallituksen jäsenenä.

Pohjola Rakennus oy Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Inkinen. Uuden toimitusjohtajan keskeisenä tehtävänä tulee olemaan Pohjola Rakennuksen liiketoiminnan kehittäminen, vahvan kasvun ja kannattavuuden jatkaminen sekä brändin kehitys.

”Kari Inkisen nimitystä toimitusjohtajaksi tukevat hänen kokemuksensa kiinteistö- ja rakennusalalta sekä vahvat näytöt tuloksentekijänä. Pääkaupunkiseutu on Pohjola Rakennukselle merkittävä kasvualue, ja Kari pääsee hyödyntämään paikallistuntemustaan. Lisäksi Kari on tutustunut Pohjola Rakennukseen ja sen toimintatapoihin hallituksen jäsenenä, ja tunnen hänet jo entuudestaan”, Juha Metsälä kertoo tiedotteessa.

Kari Inkinen on toiminut muun muassa Spondan toimitusjohtajana sekä lukuisissa eri luottamustehtävissä rakentamisen alalla. Inkinen on toiminut Pohjola Rakennuksen hallituksen jäsenenä vuodesta 2018 alkaen.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus saa uuden toimitusjohtajan”

  1. Miten muutos vaikuttaa ruohonjuuritasolla? Siis vaikkapa uudisrakennuksessa asuvan onnettoman kärsimyksiin? Pohjolan laskemat asumiskustannukset olivat tahallisen alimitoitetut, seurauksena taloudellinen kaupan virhe ja KRL. Järjestelmät eivät toimi, ravintolan paistokäryt ja kaasut tunkevat asunnon makuuhuoneeseen jne. Mitään ei korjata, vastuuta ei oteta.
    Toivon todella muutoksen vaikuttavan positiivisesti.

    1. Hei V.Hahto, voisitko laittaa minulle sähköpostilla asiasta lisätietoa, haluaisin selvittää mistä on kyse? Osoitteeni on anni.maliniemi@pohjolarakennus.fi Ystävällisin terveisin, Anni Maliniemi, tiedottaja Pohjola Rakennukselta

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat