Cramon Tatu Hauhio: Adapteon listauduttua voimme investoida taas konevuokraukseen – haluamme olla yritysostaja eikä ostokohde

Aiemmin aktiivinen yritysostaja Cramo on vetänyt viime vuosina henkeä konevuokrauspuolen yrityskaupoissa. Pääasiassa investoinnit ovat kohdistuneet siirtokelpoisista tiloista vastaavaan Adapteoon sen pörssilistauksen vuoksi.

Tatu Hauhio. Kuva: Liisa Takala
”Olemme lihottaneet Adapteota, jotta pystymme sen listaamaan, ja olemme käyttäneet sillä puolella enemmän kassavirtaa investointeihin kuin kalustonvuokrauksessa. Tämä irtautuminen vapauttaa meidät investoimaan taas enemmän kalustonvuokraukseen”, Cramon Suomen ja Itä-Euroopan -segmentistä vastaava johtaja Tatu Hauhio sanoo Rakennuslehdelle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramon Tatu Hauhio: Adapteon listauduttua voimme investoida taas konevuokraukseen – haluamme olla yritysostaja eikä ostokohde”

Viimeisimmät näkökulmat