Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon entiset omistajat menestyvät nyt rakentajina ja kiinteistösijoittajina – Puhos ja kiinalaisten vedenpullottamo mielenkiintoisimmat kohteet

Lehdon osakkeensa oikeaan aikaan myyneillä johtajilla, kuten Asko ja Markus Myllymäellä, Tomi Koivukoskella ja Ahti Junttilalla menee hyvin uusissa yrityksissään. Riskirahaa on riittänyt Puhoksen kauppakeskuksen ostamiseen ja Omeralta kesken jääneen asuntokohteen loppuunviemiseen Viikissä. Mielenkiintoinen on myös kiinalaisille tehtävä vedenpullottamo.

Ahti Junttilan uuden yrityksen Tekovan liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa. Mielenkiintoisin hanke on vedenpullottamon teko Lahteen kiinalaiselle sijoittajalle.
Tekovan toimitusjohtaja Ahti Junttila kertoo, että vuoden 2018 alussa aloittaneen rakennusliikkeen ensimmäisen vuoden liikevaihto oli yli 15 miljoonaa euroa ja tulos 1,6 miljoonaa euroa. Toisen vuoden liikevaihdon hän odottaa yli kaksinkertaistuvan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lehdon entiset omistajat menestyvät nyt rakentajina ja kiinteistösijoittajina – Puhos ja kiinalaisten vedenpullottamo mielenkiintoisimmat kohteet”

  1. Onhan tosa Suomen kovimmat bisnismiehet, niin ei ole ihime, että pärjäävät. Iha jäätäviä ukkoja kaikki.

Viimeisimmät näkökulmat