Insinööritoimisto Äyräväiselle on nimitetty uusi toimitusjohtaja

Talotekniikan suunnittelu- ja konsulttitoimisto Äyräväisessä on tehty sukupolvenvaihdos.

Henri Airaksinen on Äyräväisen uusi toimitusjohtaja ja osakas. Kuva: Äyräväinen

Yhtiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi DI Henri Airaksisen. Hän aloitti tehtävässään lokakuun alussa. Yhtiön perustaja ja aiempi toimitusjohtaja Mikko Äyräväinen jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana ja vanhempana asiantuntijana.

Samassa yhteydessä DI Markku Lilja nimitettiin varatoimitusjohtajaksi ja insinööri Pasi Heiskanen suunnittelujohtajaksi. Myös yrityksen omistus järjesteltiin uudelleen ja yrityksen enemmistöomistus siirtyi tasaosuuksin Airaksiselle, Liljalle ja Heiskaselle. Mikko Äyräväinen jatkaa vähemmistöosakkaana.

“Olen tavattoman iloinen, että yrityksemme siirtyy seuraavalle osaajapolvelle itsenäisenä ja kotimaisena yhtiönä. Uskon, että pystymme nyt tehtyjen järjestelyjen ansiosta palvelemaan asiakkaitamme hyvin myös 2020-luvun digitalisoituvassa maailmassa”, Mikko Äyräväinen kertoo tiedotteessa.

Äyräväinen on vuonna 1972 perustettu yhtiö, jonka palkkalistoilla Helsingissä on 55 työntekijää.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Insinööritoimisto Äyräväiselle on nimitetty uusi toimitusjohtaja”

Jätä kommentti