Sähkösuunnittelijoille uusi puheenjohtaja

Jonne Järvinen on valittu NSS ry:n uudeksi puheenjohtajaksi.

Yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Juha Kiviniemi (vas.), toimitusjohtaja Markku Säkö ja vuonna 2020 puheenjohtaja aloittava Jonne Järvinen haluavat kehittää sähkösuunnittelualaa ja korostavat laadukkaan suunnittelun merkitystä rakennushankkeissa. Kuva:NSS

Järvinen työskentelee Insinööritoimisto Staconin varatoimitusjohtajana ja toiminut Sähkösuunnittelijat NSS:n hallituksessa neljä vuotta. Sitä ennen hän on toiminut esimerkiksi hallituksen varajäsenenä sekä nuorten suunnittelijoiden toimintaryhmän vetäjänä. Järvinen on ollut yhdistyksen edustajana monissa luottamustehtävissä, joissa hän on osoittanut aktiivista otetta alan kehittämiseen.

”Pyrkimyksenäni on ollut omaksua tietoa ja kehittää omalta osaltani alaa parempaan suuntaan. NSS:n puheenjohtajana on helppo jatkaa edeltäjieni hyvin hoidetun työn pohjalta. Rakennusala elää murrosta ja sähkösuunnittelijat voisivat olla monella saralla suunnannäyttäjinä. Tavoitteenani on myös kehittää yhdistyksen toimintaa noususuhdanteisesti ja korostaa ammattitaitoisen suunnittelijan roolia tilaajan hyväksi. Suunnittelija on luotettava kumppani”, Järvinen kertoo yhdistyksen nimitystiedotteessa.

Yhdistyksen aiempi puheenjohtaja oli Juha Kiviniemi. Hänen neljä vuotta kestänyt puheenjohtajuutensa päättyi sääntöjen mukaisesti. Uuden puheenjohtajan kausi alkaa vuoden 2020 alussa.

NSS:n hallituksessa uusina jäseninä aloittavat projektipäällikkö Pekka Aho (AH-Talotekniikka) ja osastonjohtaja Petri Korventausta (Granlund Tampere Oy). Hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Mikko Yrjönen (Insinööritoimisto Tauno Nissinen), suunnittelupäällikkö Mika Lamminen (Rejlers Finland), suunnittelujohtaja Jyri Renkola (Sweco Talotekniikka) ja projektipäällikkö Aira Rossi (Sähkötekniikka Kari Sirén).

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähkösuunnittelijoille uusi puheenjohtaja”

Vastaa