Kokeile kuukausi maksutta

SRV löysi operaattorin Wood Cityn hotellille

SRV on tehnyt sopimuksen Helsingin Jätkäsaareen tulevan Wood Cityn hotellin vuokraamisesta kansainvälisesti edullisista hotelleistaan tunnetulle Meininger Hotels -ketjulle.

Havainnekuva: Anttinen Oiva Arkkitehdit oy, SRV
Kuuntele juttu

SRV käy parhaillaan neuvotteluja Wood Cityn hotellin kiinteistösijoittajan valitsemiseksi. Hotellin rakentaminen käynnistyy rahoitus- ja sijoittajapäätöksen jälkeen. Hotellin rakennustyöt kestävät arviolta kaksi vuotta.

Kahdeksankerroksiseen hotelliin tulee 194 huonetta, ja se on laajuudeltaan noin 7900 neliömetriä. Wood Cityn hotelli on ensimmäinen Meiningerin operoima hotelli Suomessa.

”Sopimuksen myötä Wood City -korttelin viimeiseen vaiheeseen kuuluva hotellihanke pääsee etenemään. Wood Cityn sijainti Jätkäsaaren sisääntuloportilla on erinomainen hotellitoiminnalle. Kokonaisuudessa yhdistyvät niin design, kestävä kehitys, urbaani yhteisöllisyys kuin hyvät liikenneyhteydet”, SRV:n varatoimitusjohtaja Juha Toimela sanoo tiedotteessa.

Meininger Hotel Helsinki oy on osa kansainvälisenä hotellioperaattorina toimivaa Meininger Hotels Europe Ltd:tä. Meininger on Euroopassa tunnettu budjettiystävällisistä huoneistaan, jotka tarjoavat edullista asumista keskeisellä paikalla. Hotellista löytyy oma keittiö myös asiakkaiden käyttöön.

”Tämä on Meininger Hotelleille merkittävä osa laajentumistamme Pohjoismaihin. Suomen jälkeen tarkoituksemme on avata hotellit Norjassa ja Ruotsissa”, Meiningerin toimitusjohtaja Hannes Spanring kertoo. Pohjoismaissa yhtiöllä on ollut tätä ennen yksi hotelli Kööpenhaminassa.

Hotelli on osa SRV:n kehittämää, urbaania, 8-kerroksista Wood City -puukorttelia. Nyt kortteliin rakennetaan pysäköintitaloa ja toimistorakennusta, josta tulee peliyhtiö Supercellin uusi pääkonttori. Kortteliin on jo valmistunut Helsingin asuntotuotantotoimisto Att:lle kaksi puukerrostaloa, joihin asukkaat muuttivat helmikuussa 2019.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV löysi operaattorin Wood Cityn hotellille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat