Kokeile kuukausi maksutta

Allianssi rakentaa myös Ratikan kakkosvaiheen – työt alkavat Tampereella jo tänä vuonna

Hankkeen arvo on yhteensä yli 112 miljoonaa euroa, josta YIT:n osuus on runsas puolet.

Tampereen Ratikka saa jatkoa ja rakentajana on ykkösvaihetta toteuttava allianssi.

Tampereen raitiotie oy ja Tampereen kaupunki ovat valinneet YIT:n, NRC:n, Swecon ja AFRYn muodostaman allianssin Tampereen raitiotien vaiheen kaksi toteuttajaksi. Hanke on jatkoa ykkösvaiheen sopimukselle.

Raitiotielinjan toisen vaiheen pituus tulee olemaan 6,6 kilometriä. Sopimukseen kuuluu mm. rata-, kadunrakennus- ja pohjatöitä. Työ alkaa vuonna 2020 ja valmistumisaika on vuoden 2024 loppuun mennessä.

Hankkeen arvo on yhteensä yli 112 miljoonaa euroa, josta YIT:n osuus on runsas puolet.

”Rakentamispäätös jatkaa joukkoliikenteen vahvaa kehittämistä Tampereella. Tuleva raitiolinja palvelee kaupungin vahvoja kasvusuuntia ja koko kaupunkirakenteen kehitystä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että allianssityö jatkuu yhdessä osaavan ja kokeneen palvelutuottajatiimin kanssa,” Tampereen Raitiotie oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Allianssi rakentaa myös Ratikan kakkosvaiheen – työt alkavat Tampereella jo tänä vuonna”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat