Kokeile kuukausi maksutta

Capmanin rahasto myi kiinteistön Helsingin Sörnäisistä ruotsalaisyhtiölle

Capman Nordic Real Estate -rahasto on myynyt Helsingissä osoitteessa Hämeentie 15 sijaitsevan toimistokiinteistön.

Capman Nordic Real Estate -rahasto on myynyt Helsingissä osoitteessa Hämeentie 15 sijaitsevan toimistokiinteistön.
Kuuntele juttu

Kiinteistön osti pörssilistattu ruotsalainen kiinteistöyhtiö Castellum. Kauppahinta oli noin 23 miljoonaa euroa.

Hämeentie 15 rakennettiin vuonna 1956 ja kiinteistöä on laajennettu 1990-luvulla. Capman hankki kiinteistön vuonna 2016. Omistusaikanaan yhtiö on toteuttanut laajan kunnostustyön kiinteistössä ja muuntanut sen alueen profiiliin sopivammaksi. Aikaisempi vanhanaikainen toimistopohja on uudistettu joustavaksi ja avoimeksi toimistokokonaisuudeksi.

Valtaosa 7880 neliömetrin vuokrattavasta pinta-alasta on Capmanin omistuksen aikana vuokrattu uudelleen. ”Omistuksemme aikana olemme parantaneet vuokralaismixiä, tuoneet kohteeseen laadukkaita vuokralaisia ja kasvattaneet kohteen nettotuottoa merkittävästi”, Capman Real Estaten sijoitusjohtaja Sampsa Apajalahti sanoo tiedotteessa.

Hämeentie 15 on vuonna 2013 perustetun Capman Nordic Real Estate -rahaston 14. irtautuminen. Rahastossa on vielä yhdeksän kohdetta jäljellä. Tiimin kolmas pohjoismainen arvonluontistrategialla sijoittava kiinteistörahasto Capman Nordic Real Estate III perustettiin syyskuussa 2020 ja siihen on kerätty jo 449 miljoonaa euroa. Rahaston tavoitekoko on 500 miljoonaa euroa.

Capman Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 2,8 miljardin euron kiinteistövarallisuutta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Capmanin rahasto myi kiinteistön Helsingin Sörnäisistä ruotsalaisyhtiölle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat