Kokeile kuukausi maksutta

Ohjelmistoyhtiö Congrid myytiin Norjaan

Helsinkiläinen rakennusalan ohjelmistoyritys Congrid siirtyy osaksi norjalaista Cordel Norden -konsernia.

Timo Makkonen on toimitusjohtajana ohjelmistoyhtiö Congridissa. Helsinkiläinen yritys on sopuisa sekoitus rakennusalan, kaupallisen alan ja IT:n osaajia.

Vuonna 2013 perustettu Congrid on kehittänyt ohjelmistokokonaisuuden, joka parantaa rakennustyömaiden laadun- ja turvallisuuden hallintaa ja maksimoi työmaan tuottavuuden. Ohjelmistoa käyttää jo yli 10 000 rakennusalan ammattilaista.

Congrid laajensi toimintaansa viime vuonna Ruotsiin.

”Vahvistamme parhaillaan asemiamme Ruotsin markkinoilla. Voimien yhdistäminen Cordelin kanssa tukee strategiaamme tulla johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa”, Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen sanoo tiedotteessa.

”Congridilla on loistava ratkaisu, joka auttaa yrityksiä ja rakennusalan ammattilaisia vaatimusten noudattamisessa ja varmistaa tietojen digitaalisen tallennuksen ja käsittelyn”, Cordel Nordenin toimitusjohtaja Gustav Line muistuttaa.

”Uskomme, että ratkaisu on loistava lisäys nykyiseen tuotevalikoimaamme ja vahvistaa jalanjälkeämme laadun ja turvallisuuden varmistavissa ohjelmistoissa Pohjoismaissa.”

Congridin perustajat ja johto jatkavat nykyisissä tehtävissään, ja heistä tulee myös Cordel Nordenin osakkeenomistajia.

Cordel Norden tarjoaa ohjelmistopalveluita (SaaS) rakennusyrityksille ja rakennusalan ammattilaisille. Yhtiö koostuu kolmesta tytäryhtiöstä, joilla on kahdeksan toimipistettä Norjassa ja Ruotsissa. Cordel-konserni palvelee yli 75 000 käyttäjää yli 8 000 asiakasyrityksessä.

Cordel Norden AS toimittaa ohjelmistoja rakennusalan ammattilaisten ja rakennusyritysten manuaalisten prosessien digitalisoimiseen ja automatisointiin.

Cordel Norden on toteuttanut kolme yritysostoa (Cordel Nordenin tytäryhtiöt): Bygglet AB vuonna 2018, EL-Info Växjö vuonna 2019 ja Congrid Oy vuonna 2020.)

Cordel-konsernissa on 136 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Ålesundissa Norjassa. Konsernilla on yhteensä 10 toimipaikkaa Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Liikevaihto: yli 200 miljoonaa Norjan kruunua vuonna 2020

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Ohjelmistoyhtiö Congrid myytiin Norjaan”

  1. Maapallolla on vain suomi ja norja……vieläkö pieneen norjaan mahtuu yrityksiä….

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat