Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa Turun Kupittaalle noin 1000 auton pysäköintilaitoksen

Pysäköintilaitos tulee toimimaan myös liityntäpysäköintipaikkana, sillä siitä pääsee suoraan katettua yhteyttä pitkin Kupittaan rautatieaseman laiturialueelle.

YIT ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen pysäköintilaitoksen rakentamisesta Kupittaan rautatieaseman läheisyyteen parin kilometrin päähän Turun keskustasta. Hankkeen kokonaisarvo YIT:lle on lähes 24 miljoonaa euroa ja se kirjataan vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan.

Lähes 30 000 neliömetrin pysäköintilaitokseen tulee pysäköintipaikkoja noin 1 000 autolle ja 90 polkupyörälle. Siihen tulee sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen vuokraukseen tarkoitettuja autopaikkoja, joista osassa varaudutaan sähköautojen lataukseen.

Kupittaalle on suunnitteilla useita toimisto- ja asuntohankkeita, jotka tulevat lisäämään pysäköintipaikkojen kysyntää. Laitos tulee toimimaan myös liityntäpysäköintipaikkana, sillä siitä pääsee suoraan katettua yhteyttä pitkin Kupittaan rautatieaseman laiturialueelle.

Pysäköintilaitoksen rakentaminen käynnistyy tänä kesänä ja se valmistuu arviolta keväällä 2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Turun Kupittaalle noin 1000 auton pysäköintilaitoksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat