Kokeile kuukausi maksutta

Kuopion sairaalatyömaa pysäytetään, jos seinän takana alkaa ihmisen elämää pelastava sydänoperaatio – ”Viidessä minuutissa työmaalla on hiljaisuus”

Kuopiossa rakennetaan KYS Uusi sydän 2025 -hankkeen toista vaihetta kuin kenkälusikalla sovitellen keskelle nykyisiä sairaalarakennuksia.

Ykkösvaiheesta kehitettyä työmaalla edustavat tehtaalla valmiiksi valetut palkit. Aiemmin palkkien uumat valettiin työmaalla. Oikealla kolmannen vaiheen vesikatto on jo tehty valmiiksi, jotta purettavan rakennuksen sisäpurkuja päästään tekemään. Vesisuojausta on paljon, koska huputus olisi ollut mahdotonta tässä kohteessa. Kuva: Pentti Vänskä

Urakoitsija Laptilla on Kuopion massiivisesta sairaalarakentamisesta kokemusta, sillä muutama vuosi sitten se teki hankkeen ensimmäisen, pienemmän vaiheen muutaman neliön väljemmälle tontille. Nyt rakennetaan vielä suurempi kokonaisuus aiempaa tiukempaan paikkaan.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopion sairaalatyömaa pysäytetään, jos seinän takana alkaa ihmisen elämää pelastava sydänoperaatio – ”Viidessä minuutissa työmaalla on hiljaisuus””

Viimeisimmät näkökulmat