Kokeile kuukausi maksutta

Finnsementti saa uuden toimitusjohtajan

Reijo Kostiainen aloittaa Finnsementin toimitusjohtajana 1. helmikuuta. Hän siirtyy yrityksen vetovastuuseen myyntijohtajan tehtävästä.

Reijo Kostiainen. Kuva: Finnsementti

Yli 30 vuotta betoni- ja sementtiteollisuuden palveluksessa työskennelleelle Reijo Kostiaiselle toimitusjohtajan pesti on mielekäs jatkumo aiemmille työtehtäville. Kostiainen on työskennellyt Finnsementin myyntijohtajana 14 vuotta ennen toimitusjohtajaksi siirtymistään. Ennen Finnsementtiä hän oli 20 vuotta betoniteollisuudessa, niistä kahdeksan vuotta johtotehtävissä.

Finnsementti kuuluu kansainväliseen CRH-konserniin. Vuonna 2017 Finnsementin toimitusjohtajana aloittanut Miikka Riionheimo aloitti 1. marraskuuta emoyhtiö CRH:n Building Products -organisaatiossa strategiasta ja kehittämisestä vastaavana johtajana. Uuden toimensa ohella Riionheimo on kuitenkin vielä toistaiseksi vetänyt myös Finnsementin toimintaa. Uudessa tehtävässään Riionheimon työpiste on Atlantassa Yhdysvalloissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnsementti saa uuden toimitusjohtajan”

Viimeisimmät näkökulmat