Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustoimisto K. Tervo sai kymmenien miljoonien sairaalaurakan Kuopiosta

Rakennustoimisto K. Tervo on valittu Kuopion yliopistollisen sairaalan Psykiatriatalon pääurakoitsijaksi.

Kuva: Kontukoski Arkkitehdit ja Raami Arkkitehdit

Rakennusurakka käsittää kahdeksankerroksisen noin 16000 bruttoneliömetrin suuruisen uudisrakennuksen rakentamisen KYSin kampusalueelle pääsairaalan läheisyyteen sekä yhdystunnelin rakentamisen Psykiatriatalon ja Kaarisairaalan välille.

Rakentamista edeltävät valmistelutyöt tontilla ovat jo käynnissä. Rakentaminen alkaa maaliskuussa louhinta- ja maanrakennustöillä. Uudisrakennuksen rakennustyöt valmistuvat keväällä 2024. Koko projektin kustannusarvio on 48 miljoonaa euroa, josta pääurakoitsijan osuus noin 28 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennustoimisto K. Tervo sai kymmenien miljoonien sairaalaurakan Kuopiosta”

Viimeisimmät näkökulmat