Kokeile kuukausi maksutta

Varte urakoi ison padel-hallin Lahteen

Varte Lahti oy ja Padel Kiinteistöt oy ovat allekirjoittaneet kvr-urakkasopimuksen yli 3000 neliömetrin laajuisen padel-hallin rakentamisesta Lahteen osoitteeseen Askonkatu 13.

Kuva on Padel Clubilta Vantaan Tammistosta. Kuva: Antti Yrjönen / HS

Entisen Askon huonekalutehtaan alueelle sijoittuvaan kohteeseen tulee yhteensä 12 padel-kenttää, joista kymmenen sisälle ja kaksi ulos. Rakennettava padel-halli on valmistuessaan Padel Club Finlandin suurin padel-keskus.

Työt tontilla käynnistyvät maarakennustöillä maaliskuun alusta 2022, ja hanke valmistuu lokakuussa 2022.

Hankkeen käynnistyminen on hieman jäljessä alkuperäisistä suunnitelmista, sillä Padel Club Finland allekirjoitti vuokrasopimuksen tonttimaasta viime keväänä ja arvioi tuolloin rakennustöiden pääsevän alkamaan jo syksyllä 2021.

Lokakuussa 2021 Padel Club Finland liittyi osaksi kansainvälistä LeDap Groupia. LeDap on kansainvälinen padel-yritysten konserni, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Islannissa ja Itävallassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte urakoi ison padel-hallin Lahteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat