Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n Moilanen: ”Odotamme kustannusnousun olevan maltillista vuonna 2022”

YIT on kertonut jo aiemmin, että se on pystynyt omilla toimillaan melko hyvin vastaamaan rakennuskustannusten nousuun. Tulosjulkistuksessaan yhtiö toisti, että se tavoittelee kohonneiden rakennusmateriaalikustannusten vaikutuksen siirtämistä urakoiden ja asuntojen hintoihin.

Markku Moilanen. Kuva: Matti Vuohelainen
Näin ollen YIT odottaa kustannusnousun vaikutuksen tuloskehitykseensä jäävän maltilliseksi vuoden aikana. Toisaalta yhtiö ei myöskään usko kustannusten nousun jatkuvan enää tänä vuonna samaan malliin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n Moilanen: ”Odotamme kustannusnousun olevan maltillista vuonna 2022””

Viimeisimmät näkökulmat