Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n toiminta Venäjällä jatkuu vielä normaalisti – ”Tietenkin mielet ovat aika lailla maassa”

Yhtiö on tarkastellut viime vuoden lopulta lähtien eri strategisia vaihtoehtoja Venäjällä, mutta päätöksiä esimerkiksi liiketoiminnan myynnistä ei ole vielä tehty.

Teemu Helppolainen johtaa YIT:n Asuminen Venäjällä -segmenttiä. Kuva: Sergey Grachev

Tämä viikko alkoi YIT Russian toimistossa Pietarissa useita tunteja kestäneissä palavereissa. Ensin oli kerran kvartaalissa pidettävä toimitusjohtajan kyselytunti, jossa puhuttiin yleisestä ilmapiiristä ja henkilöstön tunnoista. Siitä jatkettiin Venäjän-johtoryhmän kokouksella, jossa käytiin läpi raportit alue alueelta.

”Toiminta jatkuu edelleen normaalisti eli rakentaminen, myynti ja henkilöstö toimivat kuten ennenkin. Tietenkin mielet ovat aika lailla maassa. Tämän enempää en tässä vaiheessa osaa sanoa. Päätöksiä Venäjän liiketoiminnan kohtalosta ei ole tehty”, YIT:n Asuminen Venäjä -segmentin johtaja Teemu Helppolainen sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n toiminta Venäjällä jatkuu vielä normaalisti – ”Tietenkin mielet ovat aika lailla maassa””

Viimeisimmät näkökulmat