Kokeile kuukausi maksutta

Espoo hakee uutta tvistiä 1970-luvun betonitalojen Suvelaan – ”Epäsymmetrisyydellä saa suuntausta ja vaihtelua talomassaan”

Espoon Suvelassa ja Helsingin Ala-Malmilla kohennetaan alueen ilmettä ja vetovoimaa vanhasta rakennuskannasta erottuvilla katto- ja julkisivuratkaisuilla.

Espoon Asunnot rakennuttaa Suvelan Kirstintielle uusia taloja purettujen tilalle. Talojen haluttiin eroavan vanhasta rakennuskannasta katto- ja julkisivuratkaisun avulla. Kuva: Liisa Takala

Espoon Suvela edustaa perinteistä 1970-luvun betonista asuinrakentamista. Kaupungin tavoitteena on elävöittää aluetta ja sitä kautta parantaa sen imagoa ja arvostusta. Hanke on osa Espoon keskuksen kehittämistä.

Osana Suvelan kehityshanketta Kirstintiellä on purettu Espoon Asuntojen neljä pitkää lamellivuokrakerrostaloa. Tilalle on nousemassa kolme uutta pistetaloparia. Niihin tulee 190 asuntoa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoo hakee uutta tvistiä 1970-luvun betonitalojen Suvelaan – ”Epäsymmetrisyydellä saa suuntausta ja vaihtelua talomassaan””

Viimeisimmät näkökulmat