Kokeile kuukausi maksutta

Wavin teki uusia rekrytointeja – ”Kun järjestelmät toimivat yhteen, saadaan maksimaalinen hyöty”

Wavin Finland pyrkii laajentamaan toimintaansa.

Mikko Roininen luotsaa uutta liiketoiminta-aluetta Wavin Finlandilla.

Puhtaan veden jakeluun, jäte-, sade- ja hulevesien käsittelyyn sekä rakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen ratkaisuja tarjoava Wavin Finland on rekrytoinut tiimiinsä kolme uutta jäsentä, jotka aloittivat täysin uusissa työnkuvissa.

Wavinin mukaan uudet rekrytoinnit tukevat yrityksen laajentumista tarjoamaan kokonaisvaltaisia sisäilmaston hallintaan keskittyviä ratkaisuja. Wavinilla on alettu kehittää kokonaisvaltaisia sisäilmaston hallintaratkaisuja uutena liiketoiminta-alueena.

Yritykseen on rekrytoitu kolme uutta asiantuntijaa: business development manager Teemu Sillvan, indoor climate solution manager Mikko Roininen sekä Keski-Suomen avainasiakaspäällikkö Mikko Pouta.

Mikko Roininen kertoo, että kokonaisvaltaiseen sisäilmaston hallintaan on jo olemassa keskitettyjä automaatiojärjestelmiä, mutta niiden onnistunut käyttö on vielä harvassa. Hänen mukaansa rakennusprojekteissa keskitytään edelleen suurelta osin rakentamisen kustannuksiin enemmin kuin rakennuksen elinkaarimallin mukaiseen kustannustehokkuuteen, joka kulkee rinta rinnan myös ekologisen kestävyyden kanssa.

”Tavoitteenamme on, että saisimme eri talotekniset järjestelmät toimimaan hyvin yhdessä ja yleisesti parannettua rakennusten lämmitys- ja jäähdytysenergian sekä ilmanvaihdon energiatehokkuutta edistyksellisillä säätöjärjestelmillä ja laadukkailla lopputuotteilla”, sanoo Roininen.

”Energiamääräyksillä ja kokonaisvaltaisella laskennalla voidaan ohjata jossain määrin rakentamista, mutta mikäli järjestelmien toiminta jää käyttäjän vastuulle, eikä sitä ohjata automaattisesti, usein käyttäjät toimivat eri tavalla kuin teoriassa. Tämä voi johtaa laitteiden epätoivottuun toimintaan ja suurempaan energiankulutukseen. Kun järjestelmät toimivat yhteen, saadaan maksimaalinen hyöty eivätkä järjestelmät riitele keskenään.”

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wavin teki uusia rekrytointeja – ”Kun järjestelmät toimivat yhteen, saadaan maksimaalinen hyöty””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat