Kokeile kuukausi maksutta

Monimuuttujamalli porautuu asuinalueiden arvonkehitykseen

A-Insinöörit on kehittänyt Cityfier-nimisen palvelun, joka voi auttaa esimerkiksi kaupunkia sopivan täydennysrakentamisalueen etsinnässä.

A-Insinöörien kaupunkikehitysjohtaja Jukka Kettunen esittelee Cityfier-ohjelmaa, jolla voidaan tarkastella eri kaupunginosien rakentamisen kehittymistä ja sitä, kuinka se vaikuttaa niiden rahalliseen arvoon.
Helsingin kaupunki aloitti Pikitehtaan korttelien kaavoitustyön Malmilla vuonna 2021, mutta jo pari vuotta aikaisemmin kaupungilla oli havaittu alueen täydennysrakentamisen potentiaali. Samoihin aikoihin maanomistaja teetti A-Insinööreillä koko Malmin aluetta koskevan Cityfier-analyysin, joka päätyi samaan tulokseen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Monimuuttujamalli porautuu asuinalueiden arvonkehitykseen”

Viimeisimmät näkökulmat