Kokeile kuukausi maksutta

Julius Tallberg myi Tikkurilan kiinteistönsä

Julius Tallberg Kiinteistöt on myynyt Tikkurilan kiinteistönsä.

Kuvituskuva. Tikkurilan keskusta uudistuu voimakkaasti. Vantaan pikaraitiotie kaartaisi Tikkurilan Kielotielle päärataa alittavasta tunnelista. Kuva: WSP Finland

Tikkurilasta myytiin keskustan välittömässä tuntumassa sijaitseva vuonna 1981 rakennettu kiinteistö, jossa on 3-kerroksinen kuntosali- ja hyvinvointikeskus. Nyt myydyn kohteen pinta-ala on noin 3 373 neliömetriä. Kohteen osti turkulainen perheyritys Wihanto oy.

Divestointipäätöksen taustalla on aluekehitys ja tarve muokata kiinteistösijoitussalkun sisältöä.

”Pääkaupunkiseudun aluekehityksen myötä divestointipäätökseemme vaikuttivat  sekä tarve muokata kiinteistöportfoliota että vallitseva markkinatilanne. Tallbergille jää edelleen vahva jalansija Vantaalla, sillä salkussamme on kiinteistöjä Aviapoliksessa, Vantaankoskella ja Petikossa”, yhtiön toimitusjohtaja Timo Valtonen kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Julius Tallberg myi Tikkurilan kiinteistönsä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat