Kokeile kuukausi maksutta

Tekniikan ammattilaiset: YIT on rakennusalan paras työnantaja

Myös YIT:n kesäharjoittelijapalautteeseen vastanneista 99 prosenttia oli valmis suosittelemaan YIT:tä työnantajana tutuille ja 95 prosenttia vastanneista koki työskentely-ympäristönsä turvalliseksi.

YIT on pitänyt ykkössijansa tekniikan ammattilaisten Universumin Ammattilaiset-tutkimuksessa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Aiemmin keväällä julkaistussa Universumin opiskelijatutkimuksessa YIT oli rakennusalan ihannetyönantaja neljännen kerran peräkkäin.

YIT tarjosi tänä vuonna noin 530 nuorelle kesätyö- ja harjoittelupaikan Suomessa. Kesän harjoittelijapalautteeseen vastanneista 99 prosenttia oli valmis suosittelemaan YIT:tä työnantajana tutuille. Samassa palautekyselyssä 95 prosenttia vastanneista koki myös työskentely-ympäristönsä turvalliseksi.

Universumin Ammattilaiset-tutkimukseen vastasi yhteensä noin 9 400 henkilöä, joista noin 1 750 tekniikan alalla.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Tekniikan ammattilaiset: YIT on rakennusalan paras työnantaja”

  1. YIT satsaa harjoittelijoihin paljon, koska he ovat halpaa työvoimaa. Järjestelmä on tehty sellaiseksi, että kuka tahansa pystyy hyppäämään pestiin eikä yhtiölle ole lainkaan merkitystä vaikka työntekijä vaihtaisi pois kilpailijalle. Tilalle kun löytyy taas uusi ja halvempi harjoittelija.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat