Kokeile kuukausi maksutta

Kerrostaloja tehdään puusta entistä enemmän

Puutuoteteollisuus esittää tulevaan hallitusohjelmaan teollisen ja vähähiilisen rakentamisen strategista tuottavuusohjelmaa.

Kuvituskuva Arktan työmaalta Vantaan Kuusikosta. Kuva: Petri Kivinen

Puurakentamisen tilastot vuodelta 2022 osoittavat puun markkinaosuuden nousseen kerrostalorakentamisessa. Puutuoteteollisuus julkaisi ensimmäisen teollisen puurakentamisen toimialaraportin ja esittää tuottavuusohjelman käynnistämistä koko rakennussektorille.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Kerrostaloja tehdään puusta entistä enemmän”

  1. Hienoa, että kaikkien kolmen runkomateriaalin edustajat ovat yksimielisiä siitä, että seuraavaan hallitusohjelmaan tarvitaan vähähiilisen rakentamisen kehittämisohjelma! Ehkäpä sellainen tällä tavalla jopa saadaan sinne.

  2. Korjaus. Kirjoitin vahingossa 20 vuotta, mutta lipsahdus vain korostaa sitä, kuinka järjetöntä noinkin pitkäaikainen, yksipuolinen edistämistyö on. Se voi passivoida odottamaan aina vaan uusia tukipaketteja ja helpotuksia.

  3. Harvoin siitä on tainnut onnea ja auvoa seurata, jos rakentamisessa on lähdetty liikkeelle materiaali edellä, olipa se sitten mikä tahansa. Tämän ovat useimmat huomanneet, mutta eivät vielä aivan kaikki.

Viimeisimmät näkökulmat