Kokeile kuukausi maksutta

Espoon Keilarannan kaavaesitys valmistui – tulossa 34-kerroksinen tornitalo, asuntoja ja kongressikeskus

Korkein tornitalo on hotelli- ja kongressikeskus, jonka yhteyteen on tulossa kahdeksankerroksinen toimistorakennus. Toteutuessaan kaava tuo alueelle jopa 90 000 kerrosneliömetriä lisää rakentamista.

Havainnekuva Keilarantaan suunnitellusta kongressihotellista ja tornitaloista.(Kuva: Snøhetta ja Arkkitehdit Davidsson Tarkela oy)

Espoon Keilarannan uuden asemakaava myötä Helsingin länsirajalla sijaitsevasta alueesta kaavaillaan kansainvälisen tason yritys-, tutkimus- ja innovaatiokeskittymää, jonne rakentuu myös asuinalue. Keilarannan valttina on sen sijainti metroaseman ja Raide-Jokerin kupeessa.

"Rakentumassa on monimuotoinen kaupunginosa, jonne nousee paljon asuntoja, työpaikkoja ja palveluita. On tärkeää, että korkeiden rakennusten vastapainoksi teemme vehreää kaupunkiympäristöä. Tulevaisuuden Keilaniemi tarjoaa viihtyisää ja tehokasta kaupunkiasumista meren, julkisen liikenteen ja palveluiden äärellä", Suur-Tapiolan aluearkkitehti Sampo Sikiö kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Keilarannan kaavaesitys valmistui – tulossa 34-kerroksinen tornitalo, asuntoja ja kongressikeskus”

Viimeisimmät näkökulmat