Kokeile kuukausi maksutta

Destialle tieurakka Äänekosken kulmilta – arvo 12 miljoonaa euroa

Tieosuudelle tulee mm.  keskikaide, ohituskaista, eritasoliittymä sekä siltoja ja riista-aitaa.

Destia on voittanut Väylävirastolta suunnittele ja toteuta -projektin nelostieltä Äänekosken pohjoispuolelta.  Destia parantaa valtatietä noin 3,7 kilometrin matkalta Kevätlahden liittymän ja Petomäen ohituskaistan välillä.

Keskikaiteellinen ohituskaista mahdollistaa turvalliset ohitukset etelän suuntaan ajaville. Poistettavat liittymät puolestaan parantavat liikenneturvallisuutta vähentämällä kohtaamis- ja risteysonnettomuuksia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destialle tieurakka Äänekosken kulmilta – arvo 12 miljoonaa euroa”

Viimeisimmät näkökulmat