Kokeile kuukausi maksutta

Instalcon tytäryhtiöille iso talotekniikkaurakka

Tukholman pörssissä listatun talotekniikkakonserni Instalcon kaksi tytäryhtiötä aloittavat suuren talotekniikkaurakan Helsingin Ilmalassa.

Ilmalan Auran pääurakoitsija on Hartela. Kuva: Instalco

Konserniin kuuluvat Uudenmaan LVI-Talo ja Milvent ovat saaneet toimeksiannon asentaa yhteistyössä lämmityksen, jäähdytyksen, sanitaation ja ilmanvaihdon Ilmalan Auraan. Toimeksianto suoritetaan vuosina 2023-2024 ja sen tilausarvo on noin 60 miljoonaa kruunua eli noin 5,1 miljoonaa euroa.

Viisikerroksisen ja noin 17 000 neliömetrisen toimistorakennuksen Ilmalan Auran rakentaminen alkoi viime kesänä ja sen on määrä valmistua vuonna 2024. Kiinteistön muunneltavat pohjaratkaisut ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Toimeksianto pitää sisällään lämmityksen, jäähdytyksen, sanitaation ja ilmanvaihdon asennukset. Hankkeen pääurakoitsija on rakennusyhtiö Hartela. Se on myös hankkeen kehittäjä. Viime vuoden syyskuussa Hartela myi kohteen saksalaiselle kiinteistösijoitusyhtiö Union Investmentille.

”Nyt alamme nähdä Instalco-yhtiöiden työn tulokset Suomessa. Ilmalan Aura on jännittävä projekti tiukoilla aikatauluilla, ja me voitimme toimeksiannon siksi että Uudenmaan LVI-Talo ja Milvent — yksi uusimmista Instalco-yhtiöistämme Suomessa — pystyivät yhdessä tarjoamaan kokonaisratkaisun asiakkaalle yhtiöiden välisellä yhteisellä ja aktiivisella projektijohtamisella”, Instalco Suomen LVI-toiminnan liiketoiminnanjohtaja Tero Viinikka kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Instalcon tytäryhtiöille iso talotekniikkaurakka”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat